Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

15 december 2011

Det er godt, Jesus blev født!

Julen er i vente og den forventningsfulde stemning svøbersig lunt om os. Julens centrale budskab er, at et barn blev født. Gud lod sin søn føde i menneskeskikkelse i veer og smerter af en kvinde som ethvert andet barn er blevet født.Eller rettere sagt, sådan er ethvert barn ikke blevet født. For rigtig mange børn når af forskellige årsager slet ikke frem til fødslen - de er ikke velkomne.
Mange kvinder har i tidens løb kæmpet med skyldfølelse, savn og traumer efter en abort, for det er en tung erkendelse, at man valgte sit barn fra, og der er ikke mange, der er parat til at tale med dem om det, for det var jo et frit og lovligt valg, de traf. Så samfundet vasker sine blodige hænder i frihedens navn, mens et dagligt antal på størrelse med to skoleklasser slås ihjel.
At slå børn ihjel via abort er netop ikke ulovligt. Men man skulle efterhånden tro, det var ulovligt at tale om det, for det er vi nemlig næsten holdt op med. Måske for at undgå at såre nogen, måske for at fortrængeden dårlige samvittighed eller måske bare af almindelig ligegyldighed overfor sagen. Det er jo ikke nogen behagelig diskussion, og da slet ikke her op til jul, hvor vi gerne skulle bevare den gode, hyggelige stemning og fejre…, nå ja, det lille nyfødte barn. Guds gave til menneskeheden.
Det er godt, Jesus blev født! Hvordan skulle tilgivelsen ellers nå frem til vores formørkede jord? Lad os fejre barnet, der voksede op til manden med de naglesprængte hænder, der rækkes ud mod os alle. Guds søn.Glædelig jul.
Af Lærer Ketty Dahl, medlem af Retten til Livs bestyrelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar