Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

22 februar 2012

Vestens abortkorstog i den 3. verden

Hele tiden påvirkes vi af omverdenens argumenter for fri abort. Men hvad med abortmodstandens argumenter? Hvordan når vi ud til en verden, der blændes af store pro-abort-kampagner? Ved vi, hvad vi skal sige, eller kører vi fast i den massive påvirkning, vi møder?
   I øjeblikket kører Sex og Samfund for offentlige midler en kampagne i Arriva-togene for at give kvinder i u-landene bedre mulighed for abort. Kampagnen skulle efter sigende sikre, at de kan forbedre deres livsvilkår. Men hvad er myter og fakta? Er der virkelig lighedstegn mellem adgangen til fri abort og så langt større muligheder for et bedre liv? Fører adgangen til fri abort til færre graviditeter og mindre undertrykkelse? Hjælper vi virkelig kvinderne i u-landene ved at sikre, at de får mulighed for abort?
   Vi vil ved dette årsmøde se nærmere på Vestens abortkorstog i den tredje verden og gøre op med myterne. Vi har brug for at klæde os på i abortkampen med argumenter, der holder! Vi har brug for at lytte til Guds klare tale imod uretten. Deltag i årsmødet og vær med i en kamp for de ufødte børn, for deres liv er lige så værdifuldt som dit og mit!
   Vi har fået en yderst kompetent foredragsholder til at klæde os på indenfor dette felt, både ved foredraget og den efterfølgende debat. Torben Riis er ’professionel pro-life’er’ med et stort internationalt netværk, og han har i mange år dygtiggjort sig på dette område. Han er med i ledelsen af søsterforeningen Respekt for Menneskeliv og er redaktør på deres medlemsblad.
Af lærer Ketty Dahl, bestyrelsesmedlem i Retten til Liv 

Fyld bilen, tag toget, spring på cyklen… og deltag i Retten til Livs årsmøde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar