Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

29 maj 2012

Hyklerisk omsorg


Sundhedspersonale må ikke lade aborterede børn alene, hvis de viser livstegn efter aborten
Sundhedsstyrelsen har udsendt ny vejledning til landets fødeafdelinger, der fastsætter, at børn, der er i live efter en abort skal ydes omsorg i form af tilstedeværelse af et andet menneske.
Det er folketingets ombudsmand, Jørgen Steen Sørensen, der har rejst sagen, som reaktion på en række artikler i Ekstrabladet sidste år, der beskrev, hvordan aborterede børn lå og døde alene i skyllerummene. ".. hovedproblemstillingen var, at de små børn blev efterladt på en måde, der kunne rejse spørgsmål i forhold til menneskerettighederne om en værdig behandling..", siger han til Kristeligt Dagblad.
Denne sag udstiller et grundlæggende hykleri ved den moderne humanisme. Man vil have lov til at slå ufødte ihjel, da ingen skal tvinges til at få et barn, de ikke har lyst til, men det skal gøres på en pæn måde. Hvordan kan man overhovedet tale om menneskerettigheder, når man netop med vold har krænket den vigtigste af dem alle - retten til liv? Selvfølgelig skal vi tage os kærligt og værdigt af alle de små, der ikke kan leve, men hvis det er os selv, der har slået dem ihjel i første omgang, så er vi ude i et selvbedrag, som får vores kamp for menneskerettigheder andre steder i verden til at se ynkelig ud.

10 maj 2012

Google AdWords bortcensurerer abortkritik

PRESSEMEDDELELSE fra Retten til Liv

Google AdWords har med øjeblikkelig virkning afvist alle annoncer fra foreningen Retten til Liv. Foreningen finder det meget bekymrende, at Google, som de facto monopol, på denne måde udøver politisk censur.

Tidligere har studerende, journalister og alle andre kunnet finde rettentilliv.dk via foreningens annonce, når der på Google søges på abortrelaterede emner. Men det er slut nu og foreningen er pga. sit smalle fokusområde henvist til at være et søgeresultat på 3. eller 4. søgeside.
Ifølge Google AdWord’s retningslinjer afvises annoncer til websites, der relateret til abort og samtidig anvender voldelig sprogbrug (her gives eksemplet ’ abort er drab’) eller bruger makabre billeder.
Et drab er en handling, der forvolder en andens død, og dette er netop, hvad der sker i en abort.
Det er kun de færreste, der vil være uenige i, at et foster er et lille menneske. Den moderne teknologi har for længst gjort det muligt for os som forældre at følge vore børns skjulte udvikling, fra de er få måneder gamle. Derfor er det også så grusomt og ubehageligt at forestille sig, hvad der sker i en abort. For den, der vil undersøge sagen, er faktum er desværre, at det ufødte barn lider en voldelig død.  Men hvordan skal man informere sandfærdigt om dette uden at støde Google AdWords’s retningslinjer? Hvorfor må det indlysende ikke blive sagt?
Retten til Liv er en forening, der kæmper for ethvert menneskes ret til livet og imod lovgivning, der tillader drab på det ufødte menneske. Derfor kan man naturligvis finde tekster, der betegner abort som drab på rettentilliv.dk, og der vises også enkelte billeder til dokumentation af disse drab. Dog er disse billeder af naturlige hensyn anbragt i websitets fjerde lag og derfor kun en information, man finder, hvis man selv opsøger den.
Rent juridisk er Google naturligvis i sin gode ret til at handle med, hvem de vil. Men som de facto monopol på internetsøgning er det meget bekymrende, at Google benytter denne ret til at udøve politisk censur. Hvilke andre holdninger vil Google ’skåne’ os forbrugere for?
_________________
For yderligere oplysninger kontakt:
Retten til Liv
Landssekretær Ellen Højlund Wibe  -  tlf: 47 52 44 84 -  mail: jegvilleve@rettentilliv.dk
Formand Roland Knudsen - mail: rolandknudsen@hotmail.com
www.rettentilliv.dk