Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

18 august 2013

Kære Astrid Kragh, afliv dog ikke de ufødte, hjælp dem!

Sundhedsminister Astrid Kragh pålægger nu regionerne, at de skal kunne tilbyde kaliumsprøjter ved sene provokerede aborter. (Kristeligt Dagblad 5.8.13)

Baggrunden er, at en stor del af de sent aborterede børn viser livstegn, når de bliver født - har hjertebanken, gisper efter vejret eller bevæger sig. Når der sprøjtes kalium ind i barnets hjerte, før fødslen sættes i gang, dør det, mens det er i livmoderen, og man sikrer sig, at forældre og personale ikke konfronteres direkte med barnets dødskamp. Denne praksis er allerede indført i Sverige, Storbritannien og Frankrig.

Man rystes over, hvor afslappet politikere og sundhedspersonale forholder sig til rollen som de ufødtes bødler. For hvad er værst - kaliumsprøjten eller den kritik, den får: 'at det er mere værdigt og omsorgsfuldt, at det lille barn dør på sin mors mave', som Edith Mark, medl. af Etisk Råd, udtrykker det til avisen.

Hvorfor ikke tage konsekvensen af den dybliggende afsky ethvert normalt fungerende menneske føler overfor drab på hjælpeløse små? Hvorfor ikke skabe et samfund, hvor der er rum og plads til alle børn uanset, hvad de måtte fejle, eller hvor uheldige deres omstændigheder end er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar