Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

01 marts 2018

Kommentar til debat i Kristeligt Dagblad

Af Olai Poulsen. Vinkelvej 9, Gudhjem, medlem af Retten til Liv
En kommentar til den senere tids debat i Kristeligt Dagblad omkring provokeret abortindgreb, bl.a. hvorvidt et abortindgreb er drab eller ej:

Jeg bakker fuldt op omkring Ketty Dahl (7.feb.) og Willy Hanghøj-Petersens (15.feb.) holdninger, at provokeret abort er drab.
Derimod tager jeg afstand fra May-Britt Kattrups (LA) (13.feb.) holdninger. Hun vender kærlighedsbudet på hovedet, når det er ok med loven i hånd, at  tage livet af uskyldige.

Tror du virkelig, May-Britt, at en provokeret abort på en kvinde, løser hendes problemer og hjælper hende videre i livet? Naturligvis ikke. For det en kvinde bærer under sit hjerte, er en del af hende selv.

Et andet perspektiv på sagen må også med, det lodrette, det åndelige, der hænger som en “truende uvejrssky” over os og vort samfund, nemlig at “Guds vrede åbenbares fra himlen over al ugudelighed og uretfærdighed hos mennesker, der undertrykker sandheden med uretfærdighed.” Romerbrevet 1,18.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar