Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

18 maj 2016

65 mio danske kroner til abort i verden

Dansk millionstøtte til fri abort i den tredje verden

Udenrigsminister Kristian Jensen bevilger i dag med tilstedeværelse af HKH Kronprinsesse Mary 65 millioner kroner til civilsamfundsfonden AmplifyChange. Fonden kæmper mod omskæring af piger og børneægteskaber, men har som topprioritet kampen for adgang til fri abort.


Fonden kalder adgang til fri abort et menneskerettighedsanliggende:
"Beyond the public health concerns, access to safe abortion care is a human rights issue. Without access to safe, legal, high quality services, women’s most basic human rights to life, security of the person, freedom from cruel and inhumane treatment and freedom from discrimination are violated."

Hvorfor vil ingen af vore politikere - eller vores sympatiske kronprinsesse - se i øjnene, at lige så meget, som den lille femårige pige har brug for at blive beskyttet imod bestialsk omskæring, lige så desperat har hendes lidt yngre ufødte søster brug for at blive beskyttet imod at blive revet i stykker i en abort. Illegale aborter bekæmpes ikke med legale aborter, men ved, at den gravide kvinde, der er i nød, får den hjælp, der kan sætte hende i stand til at tage vare på sig selv og sine børn.

Menneskerettighederne er blevet det pæne og blankpolerede politisk værktøj, der bruges til ny undertrykkelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar