Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

21 marts 2011

Himlen - også for de ufødte

En fire år gammel dreng vågner efter en nødoperation, som nær har kostet ham livet. Han fortæller sine forældre, at han har været i himlen og mødt Jesus, engle og flere bibelske personer. Han fortæller også, at han har mødt sin oldefar (som døde 30 år før han selv blev født) og beskriver detaljer, han umuligt kan have kendt på forhånd.
Forældrene er skeptiske overfor drengens historier lige indtil han fortæller, at han også har mødt sin lillesøster, som døde i mors mave - som han udtrykker det. Moderen mistede et barn i en spontan abort da drengen var helt lille, men det havde forældrene aldrig omtalt for ham.
Hele beretningen er beskrevet i bogen "Heaven is for real", der har fået meget stor omtale i USA. Læs mere her.
En bog som denne kaster en ny vinkel ind i debatten om, hvornår et menneske er et rigtigt menneske. På sin særegne måde er dette en beretning om Guds omsorg for selv de mindste små, der bekræfter den bibelske salme:
'Da jeg endnu var et foster, havde du mig for øje; alle dagene stod skrevet i din bog, de var formet, før en eneste af dem var kommet.' Salme 139

1 kommentar:

  1. Det er bevægende, at høre om, hvad den lille 4 årige dreng, Colton, har oplevet.

    Hans oplevelser minder om det som Victoria, 4½ år har oplevet, da hun var 4½ år gammel:
    http://www.6bigangels.com/sixbigangels.html

    Børnenes vidnesudsagn skulle være nok til, at vi ophørte med at behandle ufødte børn som intetfølende væv, vi kan behandle efter vort forgodtbefindende.

    SvarSlet