Citatet:

"Et land, der accepterer abort, lærer ikke sit folk at elske, men anvender vold for at få, hvad det ønsker sig. Det er derfor, at den største ødelægger af kærlighed og fred, er abort." Moder Teresa

02 juni 2015

Dansk Reklamefilm censurerer nyt reklamespot fra Retten til LivPRESSEMEDDELELSE: Pres ikke din kvinde til abort! Dette er budskabet bag en reklamekampagne, der i anledning af Fars Dag vises på TV2, Zulu og TV2 sport samt i udvalgte biografer. Efter aftale skulle biografspottet også have været vist i de biografer, der er tilknyttet Dansk Reklamefilm, men aftalen blev trukket tilbage kort før kampagnestart.

Det er RETTEN TIL LIV, der står bag reklamen, der skal udfordre manden til at tage ansvar for det ufødte barn, han er far til - også selvom det ikke var planlagt.

RETTEN TIL LIV, der for halvanden år siden stod bag Korsmarken og reklamekampagnen ChooseLife.nu, ønsker denne gang at sætte fokus på mandens rolle.

"Vi ønsker at gøre opmærksom på, at den uventet gravide kvinde står enormt sårbar og alene, og at det er uacceptabelt at presse sin kvinde til at vælge en abort," siger foreningens landssekretær Ellen Højlund Wibe. "Manden skal erkende dybden af det pres, han lægger på den uventet gravide, hvis han ikke støtter hende, når hun ønsker at føde barnet."

Foreningen står helt uforstående overfor den pludselige afvisning fra Dansk Reklamefilm. "Vi har svært ved at forestille os, at nogen kan føle sig krænket af et så indlysende positivt budskab, men må konstatere, at der ligger et tungt tabu over al tale om abort," slutter Ellen Højlund Wibe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar